Make your own free website on Tripod.com
Dari meja sidang pengarang

Halaman 'Sedarlah' ini ditujukan khas buat tatapan seluruh Umat Islam di Malaysia. Tujuan utama halaman ini adalah untuk memapar, mendedah dan terutamanya untuk menyedarkan Umat Islam di Malaysia supaya lebih peka dan perihatin terhadap perkara-perkara atau isu-isu semasa, terutamanya yang melibatkan agama di negara kita. Isu - isu yang dipaparkan di sini tidak bertujuan untuk mempengaruhi mana- mana pihak, supaya membenci mana- mana pihak atau individu yang lain walau dengan apa cara sekalipun.

.Ruangan ini akan memaparkan isu terkini yang hangat diperkatakan masa kini. Bahan yang dimuatkan adalah dari pelbagai sumber dan ada yang dikirimkan oleh pembaca halaman ini. Pembaca diminta menilai sendiri dan tidak mengambil sebulat-bulat apa yang terkandung di sini. Kami di 'Sedarlah' hanya memaparkan isu terkini ini untuk pengetahuan anda sahaja. Jika anda berminat menerima berita ini melalui e-mail, anda bolehlah melanggan dan menjadi ahli 'Sedarlah' . Segala isu  yang dipaparkan di sini bukanlah pendapat atau pendirian rasmi halaman ini.

.

Ruangan ini memaparkan hanya bahan-bahan berkenaan agama dan tidak bercampur aduk dengan bahan atau tulisan yang boleh mengelirukan Umat Islam. Ini adalah untuk memastikan kesucian agama itu sendiri supaya tidak tercemar atau dicemari oleh golongan yang tidak bertanggungjawab.

.
Fakta

Ruangan ini akan cuba untuk mengupas secara lebih terperinci akan sesuatu isu dari sudut pengarang. Kita haruslah bersikap terbuka dan tidak terkongkong dengan pandangan kita sendiri. Sesuatu yang difikirkan baik bagi diri kita tidak semestinya yang baik dan begitulah sebaliknya. Segala rencana yang dipaparkan di sini bukanlah pendapat atau pendirian rasmi halaman ini.

.
Galeri
..
Chat

Ruangan Chat ini diwujudkan untuk memberi peluang kepada kita untuk berinteraksi dan bertukar pendapat sesama masyarakat. Kita juga boleh berkongsi masalah untuk diselesaikan bersama.

.
Links

Akhir sekali suatu senarai ke laman-halaman lain yang terbaik dan berilmiah. Jika ada yang berminat menyenaraikan laman mereka di sini bolehlah menghantarkan e-mail kepada kami. hanya laman yang bermutu sahaja akan disenaraikan disini.

.

 

Perhatian

Pembaca halaman ini diminta supaya menggunakan akal fikiran yang dikurniakan untuk menentukan yang baik dan buruk. Agama menuntut kita supaya menegakkan kebenaran dan mencegah kemungkaran. Jika kita mendiamkan diri akan sesuatu perkara yang jelas akan keburukkannya, maka kita boleh tergolong dalam golongan orang- orang yang bersubahat atau redha dengan kemungkaran. Semoga usaha kita ini diberkati.

Akhir sekali kami di 'Sedarlah' menyusun sepuluh jari, memohon maaf sekiranya ada bahan- bahan yang di siarkan di sini menyinggung mana- mana pihak atau individu.
Segala pertanyaan, masalah, kemusykilan, pendapat dan nasihat anda, sila e-mailkan kepada  Sedarlah

Bahan-bahan yang dipaparkan di sini TIADA HAKCIPTA dan anda bebas untuk mengedarkannya semula. Untuk keterangan lanjut sila ke laman perihal. Halaman ini akan sentiasa dikemaskini, jangan lupa 'bookmark' ! Segala pertanyaan, masalah, kemusykilan, pendapat dan nasihat anda, sila e-mailkan kepada Sedarlah. Copyright 1998-2001 - Sedarlah Cyber Network Group.